How many locks are open?


Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

Related Posts

Jamie Farr, a.k.a the cross-dressing Corporal Maxwell Q. Klinger in “MAS*H,” and his wife, Joy, are marking an incredible 60 years of marriage!

Hollywood actor Jamie Farr married his wife, Jo Ann Richards, almost 60 years ago, but when he proposed to her, it was without a ring.It might seem…

Never leave a charger in an outlet without your phone: I’ll expose the three major reasons

Some people do not remove chargers from sockets after charging their electronic devices. However, few people are aware of the potential implications of such a behavior. What…

Flight Attendant Gives Hilarious Response To An Arrogant Rich Woman

The airline industry has certainly seen its share of problems in recent years. Not only do they have to deal with people who are often frustrated, they…

Elvis Presley’s grandson takes the stage and shows his talent. He even looks like his legendary grandfather

Dakota Striplin stands out on the music show “The Voice” by saying that he is the grandson of Dr. Elvis Presley, who was known as “The King…

Madonna Takes the Stage: Showing Strength and Defying Expectations

The music industry has evolved, and it’s not just about the melody and lyrics anymore – it’s also about the spectacle. One artist who truly understands this…

Laura Dern recalls how fiancé secretly left her for Angelina Jolie

In 1999, the surprise marriage of Billy Bob Thornton and Angelina Jolie grabbed headlines, leaving many astonished. Not only did the couple share a significant 20-year age…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *