Gruaja shqiptare kap burrin duke e tradhtuar me punonjësen e marketit (Video)

Gruaja shqiptare kap burrin duke e tradhtuar me punonjësen e marketit.
Një grua e ka kapur burrin e saj duke e tradhtuar poshtë pallatit.

Rastin e raportoi sot korrespondenti i “Aldo Morning Show” Albi, i cili thotë se vlonjati kishte krijuar një lidhje të fshehtë me punonjësen e marketit dhe gjithmonë dilte nga shtëpia kur ajo kishte orarin e pushimit.

Ishte orari i njëjtë kur ai zbriste poshtë, momenti kur gruaja e tij nisi të dyshonte.

Albi: Një zotëri është kapur nga gruaja duke e tradhtuar, por këta kanë dhe një gjë të keqe se mirë që duan të tradhtojnë. Nuk gjejnë një ambient të përshtatshëm, por poshtë shtëpisë. Imagjino, poshtë shtëpisë ishte një supermarket, ku zotëria…

Aldo: Nuk ka faj, ai ka dashur të mos vonohet…

Albi: Poshtë pallatit ishte një supermarket dhe zotëria kishte krijuar një lidhje me një zonjë që punonte aty dhe gjithmonë dilte në një moment kur zonja kishte pushimin, nja 10 minuta në pushim. Hipnin në makinë dhe aty diskutonin për ngrohjen globale. Edhe gruaja e kishte parë çuditshëm se për ça të dalë në orën 11 të natës, e kishte bërë zakon gjithmonë. Vonohej çerek ore. Gruaja e kishte parë, e kishte ndjekur dhe e gjeti duke e tradhtuar me atë tjetrën.

Aldo: Ai tamam korrekt, ka dashur të mos vonohet. Të mbarojë punë shpejt…/tvklan.al

Related Posts

Jamie Farr, a.k.a the cross-dressing Corporal Maxwell Q. Klinger in “MAS*H,” and his wife, Joy, are marking an incredible 60 years of marriage!

Hollywood actor Jamie Farr married his wife, Jo Ann Richards, almost 60 years ago, but when he proposed to her, it was without a ring.It might seem…

Never leave a charger in an outlet without your phone: I’ll expose the three major reasons

Some people do not remove chargers from sockets after charging their electronic devices. However, few people are aware of the potential implications of such a behavior. What…

Flight Attendant Gives Hilarious Response To An Arrogant Rich Woman

The airline industry has certainly seen its share of problems in recent years. Not only do they have to deal with people who are often frustrated, they…

Elvis Presley’s grandson takes the stage and shows his talent. He even looks like his legendary grandfather

Dakota Striplin stands out on the music show “The Voice” by saying that he is the grandson of Dr. Elvis Presley, who was known as “The King…

Madonna Takes the Stage: Showing Strength and Defying Expectations

The music industry has evolved, and it’s not just about the melody and lyrics anymore – it’s also about the spectacle. One artist who truly understands this…

Laura Dern recalls how fiancé secretly left her for Angelina Jolie

In 1999, the surprise marriage of Billy Bob Thornton and Angelina Jolie grabbed headlines, leaving many astonished. Not only did the couple share a significant 20-year age…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *