27 Vjecarja Nga Kosova; THYEM Shtratin Duke Bere AtePUNEN Eger

Ishim d uke vallëzuar e duke kënduar, për disa momente u ula se u lodha, doja të pija një gotë ujë dhe nipi i burrit më tha lërë se shkoj dhe e mbush unë, kështu fillon rrëfimin A.L 26-vjeçare nga Kosova.
HAPE/SHTYP REKLAMEN KETU

Kur shkova për të pirë ujin ishim vetëm të dy në dhomë, dhe ai filloi të më prekë me duart e tij, aq sa në një moment trupi im filloi të dr dhej nga kënaqësia. HAPE/SHTYP REKLAMEN KETU

Nipi i burrit më ftoi më pas të shkonim në shtëpinë e tij e cila ndodhej shumë pranë asaj ku po bëhej ahengu. Sapo u futëm brenda ai filloi të më pu.thë dhe unë ja ktheva atij pu.thjet e nxehta në të njëjtën mënyrë. Pas pak çastesh përfunduam të dy në sht.rat duke bërë ks të eg.ër. Që prej asaj dite në vazhdojmë të bëjmë sks rregullisht 2 herë në javë. Fatmirësisht askush nuk ka arritur të na zbulojë këtë lidhje të nxehtë plot epsh që ne të dy jemi duke përjetuar. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Related Posts

Jamie Farr, a.k.a the cross-dressing Corporal Maxwell Q. Klinger in “MAS*H,” and his wife, Joy, are marking an incredible 60 years of marriage!

Hollywood actor Jamie Farr married his wife, Jo Ann Richards, almost 60 years ago, but when he proposed to her, it was without a ring.It might seem…

Never leave a charger in an outlet without your phone: I’ll expose the three major reasons

Some people do not remove chargers from sockets after charging their electronic devices. However, few people are aware of the potential implications of such a behavior. What…

Flight Attendant Gives Hilarious Response To An Arrogant Rich Woman

The airline industry has certainly seen its share of problems in recent years. Not only do they have to deal with people who are often frustrated, they…

Elvis Presley’s grandson takes the stage and shows his talent. He even looks like his legendary grandfather

Dakota Striplin stands out on the music show “The Voice” by saying that he is the grandson of Dr. Elvis Presley, who was known as “The King…

Madonna Takes the Stage: Showing Strength and Defying Expectations

The music industry has evolved, and it’s not just about the melody and lyrics anymore – it’s also about the spectacle. One artist who truly understands this…

Laura Dern recalls how fiancé secretly left her for Angelina Jolie

In 1999, the surprise marriage of Billy Bob Thornton and Angelina Jolie grabbed headlines, leaving many astonished. Not only did the couple share a significant 20-year age…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *